TAGISOLERING

Hold på varmen

Tagisolering

Når du tænder for radiatoren i dit hjem, lukker du garanteret vinduet. Men tænker du over, at der kan være et varme- og energitab, som du ikke på samme måde kan bestemme? Hvis du virkelig ønsker at reducere din varmeregning og opnå en lang række af andre fordele, bør du overveje at få kigget din tagisolering efter i sømmene. Husk på, at et tag har en meget stor overflade, og da varme stiger til vejrs, vil et dårligt isoleret tag simpelthen ikke kunne holde på varmen. Her er der i sandhed tale om at fyre for gråspurvene – og en del andre fugle.

En fornuftig beslutning

Fordele ved isolering af tag

Selvom det kan føles som en stor mundfuld at få efterisoleret dit tag, kan du med glæde se frem til nogle tydelige forbedringer, som gør det rarere at opholde sig i boligen. Disse er blandt andet:

E

Du får bedre indeklima, da træk og kulde reduceres

E

Huset stiger i værdi

E

Huset holder bedre på varmen

E

Det bliver lettere at regulere temperaturen i hjemmet

Hvad kræver det?

Kan du selv stå for tagisoleringen?

Du kan godt selv stå for visse typer af isoleringsarbejdet, men når det kommer til indblæsning af isolering og tagisolering udefra, bør du under alle omstændigheder rette kontakt til en professionel, som kan forestå arbejdet. Nogle af de materialer, som du skal anvende, kan nemlig være tilsat borsyre, der er farligt at arbejde med og i øvrigt befinder sig på en liste over stoffer, som skal udfases. Her skal du være opmærksom på, at borsyre ingen negativ effekt har på mennesker, efter at arbejdet er udført.

Prisen på tagisolering beror på en individuel vurdering. Måske skal der ikke bruges så meget isolering. Eller måske skal der bruges en del. Er dampspærrerne intakte? Og en række af øvrige forhold. Men du kan være sikker på, at du til slut vil ende op med en løsning, der i høj grad beriger dit liv og din pengepung.

Kontakt os og hør nærmere

Hos LTS Tagdækning er vi eksperter i tagisolering, og vi sidder klar til at hjælpe dig med at komme i gang. Du kan kontakte os på telefon 40 79 48 42 eller skrive en mail til lasse@smukttag.dk. Så ser vi nærmere på dine forhold og giver dig et uforpligtende tilbud.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et skarpt tilbud på et nyt tag, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører forskellige tagopgaver, men specialiteret i tagpap. Kontakt os og hør mere.

Kirkebjerg Allé 177, 2605 Brøndby