Tagrenovering

Få den rette rådgivning

Tagrenovering der passer til dit hjem

Hos LTS Tagdækning er vi specialister i tagrenovering – det er kernen i vores forretning og vi har derfor mange års erfaring med tag.

Vi kommer derfor ud og laver en grundig vurdering af tilstanden på dit tag samt evt. skader. I de fleste tilfælde er en tagrenovering mere end tilstrækkeligt.

Så rådgiver vi dig til den mest holdbare og økonomiske løsning – og vores priser er altid konkurrencedygtige, da vi udelukkende specialiserer os i tagarbejde!

Intet tag holder evigt

Renovering af tag

Selvom tagpap holder godt og er mere fleksibelt end andre løsninger til tage, kommer du naturligvis ikke udenom, at der kan ske en skade, som du skal have udbedret. Det kan også være, at du blot synes, at dit tag trænger til at få genopfrisket sit look. Det er nemlig helt utroligt, hvad en renovering af et tag kan gøre for hele boligens udtryk. Hos LTS Tagdækning har vi stor erfaring både med udbedring af skader og tagrenovering af alle typer tag.

Hvis uheldet er ude

Hvilke skader kan taget få?

Tagpap er et levende materiale, der har så fine egenskaber, at du kan gå i mange år, uden at du skal gøre noget ved det. Skulle uheldet alligevel på et tidspunkt være ude, kan du eksempelvis støde på disse problemer:

E

Dampbuler

E

Revner og huller

E

Skader ved inddækninger

E

Vejrskader

Nemt at få repareret

Noget af det fine ved tagpap er, at det er ret let at reparere. På den måde kan du spare penge både på materialer og på løn til den håndværker, som skal udføre arbejdet. Hvis du for eksempel opdager, at tagpappet er gået i stykker, kan der blot brændes et nyt stykke tagpap på. Det tager ikke lang tid og er en perfekt løsning, der ikke piller ved tagets udtryk. Ligesådan kan dampbuler repareres. Dampbuler er en luftlomme mellem to lag tagpap. Luftlommen skæres op, klæbes til underlaget og dækkes med et nyt stykke tagpap.

Du skal altid huske at være særdeles opmærksom på, at taget er tæt omkring skorstenen, udluftningshætter og andre steder, hvor taget brydes. Hvis der opstår en skade dér, og du ikke opdager den, kan vandet løbe ned og forårsage store skader.

Skal der isoleres

Har du brug for merisolering?

Selvom tagpap holder godt og er mere fleksibelt end andre løsninger til tage, kommer du naturligvis ikke udenom, at der kan ske en skade, som du skal have udbedret. Det kan også være, at du blot synes, at dit tag trænger til at få genopfrisket sit look. Det er nemlig helt utroligt, hvad en renovering af et tag kan gøre for hele boligens udtryk. Hos LTS Tagdækning har vi stor erfaring både med udbedring af skader og renovering af hele tag.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til vurdering af en skade, eller du ønsker at få merisoleret dit tag, kan du rette kontakt til os på telefon 40 79 48 42 eller skrive en mail til lasse@smukttag.dk, og så vender vi tilbage i løbet af kort tid.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et skarpt tilbud på et nyt tag, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører forskellige tagopgaver, men specialiteret i tagpap. Kontakt os og hør mere.

Kirkebjerg Allé 177, 2605 Brøndby