NYT TAG

En elegant og slidstærk løsning

Nyt tag med tagpap

Hvis du er på udkig efter et nyt tag, skal du se nærmere på tagpap, der udmærker sig på mange forskellige måder. Moderne tagpap har ikke længere den velkendte kerne af pap. Det materiale er blevet erstattet af de såkaldte polyesterfibre, der sikrer styrke og holdbarhed, og du får altså her en løsning, som kan klare mange år, uden at du skal bekymre dig om holdbarheden. Du kan faktisk forvente en levetid på op til 50 år. Moderne tagpap kendetegnes altså ved at være solidt og langtidsholdbart, og det giver altid et troværdigt og tilfredsstillende resultat.

Udover at tagpap i dag er et stærkt og holdbart materiale, er det også en af de former for tag, som er lettest at vedligeholde. Det er nemt at rengøre, fordi du slipper for bølgede overflader og små åbninger, hvor der let kan sætte sig blade og andet skidt over tid. Kommer der en skade et sted på taget, er det også en del nemmere at finde fejlen og rette op på det sammenlignet med andre typer tag. Derfor kan det godt betale sig at overveje, om dit nye tag skal være med tagpap.

En tagmand du kan regne med

Hvordan lægges tagpap?

Udgangspunktet er, at du skal få en professionel til at hjælpe med at lægge tagpap. På den måde bliver det udført korrekt, og du risikerer ikke en masse fejl og mangler. Tagpap er delt op i baner, der hver for sig vejer 40 kilo. Helt basalt skal disse rulles ud på taget, hvorefter de skal brændes sammen. Hos LTS Tagdækning har vi ekspertisen der skal til for at løse opgaven på professionel vis, ligesom vi naturligvis er opmærksomme på inddækninger og besværlige områder, så du ikke risikerer utætheder. Får du os til at lægge dit nye tag af tagpap, kan du godt regne med et flot og holdbart resultat – vi har prøvet det mange gange før.

Sådan er et tagpaptag bygget op

  • Fast underlag
    En fællesnævner for tage med tagpap er at de alle er bygget op på et fast underlag. Dette underlag kan dog bestå af forskelligt slags materiale som fx krydsfinér eller tagbrædder
  • Underpap
    Underpappen lægges, for at sikre at taget bliver 100% tæt. Dette fæstnes på det faste underlag, der er blevet lavet.
  • Overpap
    Overpappen, er den del af taget, som man kan se. Den består ofte af små skifersten, hvilket giver taget dets karakteristiske elegante skær. I de fleste tilfælde brændes dette lag fast på underpappen.

Der er mange gode grunde

Du får flere fordele med tagpap

Tagpap er på trods af sin særdeles holdbare struktur på samme tid et materiale, som er meget fleksibelt. Alene den egenskab giver dig flere fordele:

Anvend tagpap, hvis du bor i en bolig, som har et tag, der arkitektonisk adskiller sig fra normen

Tagpap danner ikke synlige samlinger, hvor blade, grene eller andet skidt kan samle sig

Nyt tagpap kan lægges på eksisterende tagpap og spare dig for tid og penge i forbindelse med renovering

Tagpap kræver ikke megen vedligeholdelse

En god pris på et godt produkt

Hvad koster tagpap?

Hvis du ønsker at få tagpap på din bolig, kan du glæde dig over, at det er en løsning, der er relativ billig. Skal du blot have en glat tagpapløsning, skal du regne med cirka 2.000 kroner pr. kvadratmeter, mens du må betale 500 kroner mere pr. kvadratmeter, hvis du ønsker lister med i købet. Men så får du også et smukt og klassisk tag, hvor både funktionalitet, æstetik og graden af vedligeholdelse går op i en højere enhed. Det er uden tvivl en af de billigste løsninger i forhold til den kvalitet du får.

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til et nyt tag, kan du kontakte os på telefon 40 79 48 42 eller skrive en mail på lasse@smukttag.dk. Så lover vi dig et svar så hurtigt som muligt. Sidder du med uopklarede spørgsmål, skal du endelig ringe til os, så vil vi altid hjælpe dig så godt, som vi kan.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et skarpt tilbud på et nyt tag, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører forskellige tagopgaver, men specialiteret i tagpap. Kontakt os og hør mere.

Kirkebjerg Allé 177, 2605 Brøndby